Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 031345929000 | ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε.

Κατασκευάζουμε σύμφωνα με τις διαστάσεις που επιθυμείτε.

image

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ PLASMA PIPERIDIS PL-2010

Τα μηχανήματα PLASMA της Πιπερίδης ΑΒΕΤΕ είναι ελληνικά και κατασκευασμένα για απαιτητική εργασία με κύρια χρήση την κοπή περιμέτρων, κυκλικών, οβάλ, τετραγωνικών καθώς και εσωτερικών και εξωτερικών σε υλικά από μέταλλο, αλουμίνιο ή inox. Το μηχάνημα είναι ιδανικό για παραγωγή κομματιών διαφόρων σχεδίων και διάτρηση..

Τα μηχανήματα διαθέτουν αυτόματο έλεγχο πυρσού και αναμονή στο τραπέζι για σύστημα εξαερισμού και διακρίνονται για τις γρήγορες κοπές με ακρίβεια και καθαρότητα.

 

Ωφέλιμη επιφάνεια 2000mm X 1000mm
Άξονες Άξονες κίνησης, γραμμικοί οδηγοί σε όλο το μήκος τους, ρεκτιφιαρισμένοι, με σκληρυμένη επιφάνεια και γραμμικά ρουλεμάν για απόλυτη σταθερότητα και ακρίβεια
ΠΗΓΗ HYPERTHERM Κάθετη τσιμπίδα κοπής. Αυτόματος έλεγχος ύψος τσιμπίδας (ΤΗC CONTROL)
Τύπος μοτέρ και οδηγών Βηματικά μοτέρ (κατά επιλογήν Servo)
Σύστημα μετάδοσης κίνησης Γρανάζι-κανόνας X-Y Axis. Ball screw Z Axis
Διαχείριση καλωδίων Πλαστικές καδένες μεταφοράς καλωδίων (Drag Chain)στον άξονα X και Y
Προστασία μηχανής Επαρκώς καλυμμένα και απομακρυσμένα από την επιφάνεια κοπής τα μηχανικά λιπαινόμενα μέρη για να αποφευχθεί η αλλοίωση των μηχανικών μερών από τα γρέζια και τη σκόνη που κολλάει στην λίπανση
Emergency Διαθέτει πλήκτρο emergency stop
Controller (λειτουργικό πρόγραμμα μηχανήματος) Υπολογιστής ξεχωριστός από το μηχάνημα

 

Όλα τα CNC μηχανήματα της Πιπερίδης ΑΒΕΤΕ είναι κατασκευασμένα για να λειτουργούν 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα και παρέχονται με εγγύηση 2 χρόνων σε μηχανολογικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Η τοποθέτηση και επίδειξη γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό και παρέχεται τεχνική υποστήριξη 24ώρες το εικοσιτετράωρο.

Ενδεικτικό βίντεο με διεργασία κοπής μετάλλου

ESPA